Tervetuloa Kemin Nahkatarvikkeen verkkokauppaan  
          nahanhoitoaineet


       tuoteryhmät


TuoteMäärä
Equifix nahkabalsami 500 ml, 13,00 Euroa
Mehiläisvahaa sisältävä Equifix nahanhoitobalsami sisältää nahan kuivumisen poistavan hoitavan ainesosan, joka sopii erityisesti kuluneelle, kuivuneelle sekä hauraalle nahalle. Aito mehiläisvaha suojaa pintaa pitkäaikaisesti ja tekee siitä vastustuskykyisen ulkopuolisille vaikutuksille.

Equifix nahkabalsami 110 ml, 6,00 Euroa

Triplex nahkaliuos 500 ml, 15,00 Euroa
Kolmivaikutteinen Triplex on nahanhoidon monitoimituote joka puhdistaa nahan hiestä, liasta ja kerääntyneistä suolakiteistä. Rasvaton liuos tunkeutuu syvälle nahan huokosrakenteisiin tukkimatta huokosia.

Equifix nahkaöljy 500 ml, 15,00 Euroa
Equifix mehiläisvahaa sisältävä nahkaöljy on ihanteellinen sileän nahan hoitoon ja kimmoisuuden ylläpitoon. Se soveltuu myös erittäin hyvin jo rasitetun nahan hoitoon ja sen kimmoisuuden palauttamiseen.

Equifix öljysaippua 500 ml, 15,00 Euroa
Equifix öljysaippua puhdistaa ja hoitaa kaikki nahkavarusteet ja tarvikkeet. Se puhdistaa ja hoitaa perusteellisesti. Nahka tulee pehmeäksi ja joustavaksi ja sen pintaan jää ohut , näkymätön kerros, joka hylkii vettä ja likaa. Jopa kovasta ja kuluneesta nahasta tulee jälleen notkeaa ja vedenpitävää.

Satulasaippua 500 ml, 15,00 Euroa
Equifix satulasaippua on mieto mutta tehokas nahkasaippua likaisen nahan syväpuhdistukseen. Mieto ja hellävarainen pesu perustuu puhtaisiin luonnon ainesosiin. Equifix satulasaippuan aktiiviset aineosat tunkeutuvat syvälle nahan kapillaarirakenteeseen. Equifix satulasaippua soveltuu kaikkeen nahanhoitoon. Käyttö: Levitä kostealle sienelle ja pyyhi. Anna vaahdon vaikuttaa hetki ja pyyhi ylijäämä pois pehmeällä liinalla tai sienellä.


Huom: Nesteitä sisältävät lähetykset toimitamme aina Matkahuollon kautta.