Tällä sivulla annamme ohjeita erilaisten nahkojen säilöntään ja käsittelyyn
nylkemisen jälkeen ja ennen muokattavaksi toimittamista.
 

 

  • Pienriista
  • Hirvi
  • Poro
  • Lammas
  • Karhu
  • Hylje

  • Huolellinen säilöntä on ensiarvoisen tärkeää nahan laadun kannalta. Paraskaan muokkaaja ei pysty pelastamaan arvokasta turkisnahkaa jos se on pilattu huolimattomalla säilömisellä.

  • Käytä MERISUOLAA niin paljon, ettei nahkaa näy sen alta, suolaa ei ole koskaan liikaa.

  • Näitä ohjeita saa kopioida ja levittää edelleen, kunhan lähde mainitaan.

  • HUOM! Perimme tuore- ja pakastenahkojen käsittelystä lisämaksun.
    Älä lähetä tuoreita tai pakastettuja postissa tai matkahuollossa.

  • HUOM!  Muokattavaksi lähetettävät nahat on pakattava niin, että paketista ei valu mitään!. Matkahuolto voi vaatia käyttämään esimerkiksi muoviastiaa tms. Rahdinkuljettaja voi kieltäytyä kuljettamasta pakettia, joka sotkee auton ja muut lähetykset. Rahdinkuljettaja voi myös laskuttaa lähettäjältä siivouksesta aiheutuvat kulut.

  • Älä kuitenkaan "muumioi" pakettia käärimällä sen ympäri roudarinteippiä tms. Nahka saattaa vaurioitua avattaessa pakettia.

  • Jos lähetät nahan muoviastiassa/laatikossa, ja haluat sen takaisin, mainitse siitä lähetteessä. Lähetämme sen saman tien takaisin sinulle kustannuksellasi. Emme valitettavasti voi varastoida asiakkaiden astioita/laatikoita tehtaallamme.

  • Tiedoksi:
    Maantiesuola EI ole samaa kuin vuorisuola!!
    Maantiesuolaa EI SAA käyttää nahkojen suolaukseen!!

  • Sanasto


Ajankohtaista:
Lähetä kevään hylkeennahat muokattavaksi toukokuun loppuun mennessä.


Kauttamme myös karhunpääntäytöt.
Sitä varten tarvitaan mitta silmäkulmasta kirsun kärkeen sekä kulmahampaiden pituus ikenestä kärkeen.



 
Alkuun - Info - Tuotteet - Ohjeet - Hinnasto - Verkkokauppa